Herstelmogelijkheden

Woning herstel
Woning herstel

Op welke manier is uw fundering te herstellen?
Funderingsherstel van binnenuit uw woning
Bij Funderingsherstel van woningen wordt vaak gekozen voor de tafel-methode. De tafel-methode houdt in dat er aan de binnenzijde van de woning een constructieve betonvloer wordt aangebracht die de bestaande gevels gaat dragen. De vloer steunt op een aantal nieuw aan te brengen palen, deze palen dragen in de vaste zandlaag.

Funderingsherstel vanuit uw kelder
Indien er een bestaande kelder of een hoge kruipruimte aanwezig is kan herstel vanuit deze ruimte. Het systeem is gelijk aan de tafel-methode alleen hier is een beperkte werkhoogte beschikbaar.

Funderingsherstel vanaf buitenzijde woning
Het is ook mogelijk de woning van buitenaf te herstellen. Hierbij wordt een betonbalk rondom de woning aangebracht die de buitengevels opvangen. De constructieve betonbalk steunt rondom op palen die dragen in de vaste zandlaag. De binnenmuren worden eventueel opgevangen met stalen balken. De (houten)vloer en installaties worden standaard niet vernieuwd.

Welke type is aanbevolen?
Omdat de vaak verouderde (houten)vloeren en installaties aan vervanging toe zijn is herstel van binnenuit de meest gekozen optie. De optie van buitenaf herstellen wordt gekozen indien de woning tijdens het herstel bewoonbaar moet blijven of de vloeren en installaties niet aan vervanging toe zijn. Tevens bepaald het type fundering, vloer en woning welk herstel de beste optie is, neem hiervoor contact op met onze adviseur.

Woning herstel

Woningherstel.nl - Koggeweg 56 - 1607 MT - Hem - T. 06 5318 1224 - [email protected]

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.