Verzakte aanbouw

aanbouwherstel.nl / verzakte-aanbouw.nl

Woning herstel
Woning herstel

Verzakte aanbouw, serre of garage?

Woningherstel.nl lost dit funderingsprobleem op! 

Januari 2021 was voor ons een mijlpaal, er zijn 350 aanbouwen succesvol rechtgezet.
Door middel van een uniek eigen ontworpen en berekend vijzelsysteem wordt via nieuw aangebrachte funderingspalen de fundering rechtgezet.
20200831_114246_-_kopie_Small.jpg
Door gebruik van onze speciaal ontwikkelde machines kunnen wij op iedereen locatie schadevrij herstellen. De aanbouw kan vrijwel altijd terug gebracht worden naar de oorspronkelijke positie. Door onze werkwijze ontstaat er geen schade aan belendende panden en straatwerk.20200909_131422_-_kopie.jpg

Welke vormen funderingsherstel zijn er?

Funderingspalen inwendig heien, lage trilling, vrijwel onbeperkte diepte, hoge draagkracht en knikbelasting.

- Schroefpalen, geen trilling, alleen geschikt bij kortere palen, lagere draagkracht.

- Drukpalen/Perspalen, dit systeem is niet altijd geschikt voor een aanbouw, wij passen het wel veel toe bij woningen. Door onvoldoende tegendruk (eigen gewicht van de aanbouw) kan er schade optreden, hierdoor ontstaat tevens het probleem dat de drukpaal onvoldoende diep het zand in gebracht kan worden.

- Grondinjectie, de ondergrond in Nederland is veelal niet geschikt en milieueisen worden strenger, de garantie is beperkt.  

Indien gewenst kan het vijzelsysteem naderhand bijgesteld worden. Dit kan van toepassing zijn bij een aanbouw die tegen een ongefundeerde woning aangebouwd is. Als er bij de woning zettingen komen kan de fundering van de aanbouw hierop aangepast worden. Uiteraard is in zo'n geval funderingsherstel van de woning ook gewenst maar niet altijd haalbaar.

Afhankelijk van de ondergrond, type fundering, type gebouw en werkruimte bepalen wij samen met onze constructeur de beste techniek
Is er te kort bekend zullen wij eerst onderzoek willen uitvoeren.

Sondering (bodemonderzoek) niet aanwezig? Wij bezitten een kleine sondeermachine van 60cm breed, hiermee kunnen wij zonder schade een sondering maken op de plek waar ook hersteld gaat worden. Hierdoor is er geen enkele onzekerheid over de toe te passen paallengte of type funderingspaal. 

sonderen.jpg

Woningherstel biedt onderzoek, begeleiding en uitvoering onder één dak.

Wij bieden snel en vakkundig de oplossing! Wij komen vrijblijvend langs en brengen een gerichte offerte uit. Richtprijs ontvangen? Klik hier en bereken de herstelkosten!

In 2018 heeft Mr. Frank Visser een zaak behandeld over een verzakte aanbouw, wij zijn benaderd als expert op dit gebied. Kijk direct terug op
http://www.kijk.nl/sbs6/mrfrankvisserrijdtvisite

Zie ook het artikel van mei 2019 waarbij een project in Zevenaar van ons werd behandeld vanwege de toenemende droogte, zie nos.nl https://nos.nl/video/2285207-hoe-droogte-de-mens-raakt.html

Woning herstel

Woningherstel.nl - Koggeweg 56 - 1607 MT - Hem - T. 06 5318 1224 - info@woningherstel.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.